2023. február hónap bejegyzései

RADOSTYÁNBAN is elérhető a GONDOSÓRA program

A Gondosóra program egy országos jelzőrendszerre épülő, Magyarország kormánya támogatásával megvalósuló ingyenes szolgáltatás, amely segítséget nyújthat idős emberek számára. A program része egy jelzőeszköz, amihez országos lefedettségű diszpécserközpont kapcsolódik.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Ebtartó! Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B §-a alapján kerül sor az ebek összeírására a jogszabályban meghatározott adattartalommal (3 évente legalább 1 alkalommal). Az eb tulajdonosa, vagy az eb tartója az ebösszeíráskor köteles az adatlapon feltüntetett adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani (az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után). Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Honvédségi felhívás

Újra lehet Önkéntes Katonai Szolgálatra jelentkezni Két kiképzési ciklus és mintegy ezer résztvevő – ez az Önkéntes Katonai Szolgálat (ÖKSZ) elmúlt kétévi mérlege. Elsősorban a 18-25 év közötti, továbbtanulást tervező fiatalok, de akár 65 éves korig minden magyar állampolgár jelentkezését várják, aki motiváltnak érzi magát és érdekli, milyen a katonák élete.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Meghívó Képviselő-testületi ülésre

MEGHÍVÓ Radostyán Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. február 8.- napján (szerdán) tartja a soron következő Képviselő-testületi ülését, melyre tisztelettel meghívom Önt.

Kategória: Hírek | Hozzászólás most!