Polgármesteri Köszöntő

Magam és képviselő társaim nevében köszöntöm Radostyán Község Önkormányzatának megújult honlapjának látogatóit!

A weblap megújításával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük községünk polgárainak mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják majd Radostyán internetes oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat. Bízom abban, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek, Radostyán iránt érdeklődő látogatóinknak  szélesebb körű, részletesebb tájékoztatást adni községünk életéről. Szándékunk szerint – aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális életét valamint földrajzi elhelyezkedésünket.

Remélem, hogy a honlapunk segíteni fogja Önt abban, hogy megismerkedjen ezzel a szép kis Községgel, és kedvet adjon Önnek ahhoz, hogy ellátogasson Radostyánba

Radostyán Község Önkormányzat Képviselő-testülete számára központi kérdés, hogy mit tehet a lakosainkkal együtt településünkért. Munkánkhoz pedig szükség van az Önök együttműködésére, támogatására. Ezért is komoly kötelességünk az itt lakók felé, hogy mindig friss, naprakész információkat nyújtva tájékoztassuk Önöket a községet érintő hírekről, pályázatokról, döntésekről, mert Önökért, Önökkel dolgozunk.

Bízom benne, hogy a megújulás kapcsán minden weblapunkra látogató aktuális információt kap településünk életéről, fejlesztéseinkről, életünket színesítő rendezvényeinkről!

 A honlaphoz hasznos és kellemes időtöltést kívánok, és szeretettel hívok és várok mindenkit településünkre!

Rácz János

polgármester